• MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE

MULTIPLYING ARCHITECTURES (VI): BRO HOUSE

This renovation comes from the idea of giving to the client an open concept of his house that could be adapted in the future to multiple configurations. Using a modern language of architectural design, the house had to be open to changes. The main idea was then using a cement panels core that could give sense to the full house, being use from the different spaces of today and tomorrow. In different heighs, they are used as storage or shelves for being used through many directions. Surrounding it, the white and luminous spaces are developed with different grades of relation, from the privacy of bedrooms to the openness of living areas.

Date: January 2018 Client: Private Tags: Built project