• MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation

MULTIPLYING ARCHITECTURES (I). Low-cost Renovation

With this project we are presenting the first case study of our serie MULTIPLYING ARCHITECTURES, with the goal of finding new ways of contemporary living, using elements of minimum materiality, but maximum capacity of transformation.

This first project consists on a renovation of an old house in Madrid.  The owners wanted an open space and light as the main tool. Our strategy was cleaning almost all previous traces of walls and open the space in a continuous area. Entrance, kitchen, office and living room is now joined in a only space.

With this premises, the main works consisted on a hanging ceiling where we propose a two-level wooden area where to have all storage, or hanging shelves with cables, not losing the internal spaciousness, but at the same time multiplying uses as the new internal axis of the house.

 

 

Date: April 2015 Client: Private Tags: Built project