• MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation
  • MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation

MULTIPLYING ARCHITECTURES (IV). Diaphanous Renovation

Collaborators: Laura Martín, Juan Pablo Ruiz, Architects.

With this project for a musician at the center of Madrid, we are presenting the fourth part of our Multiplying Architectures. In this case, we work on a preexistent estate too dark and close. The solution considered was using diaphanous as the tool for introducing light and so multiply internal possibilities in the most public part of the house. The room, humid parts and closets are decided to be at its other part.

 

Date: January 2017 Tags: Built project